Vi välkomnar alla att bli medlemmar i vår klubb.

Flygfältet ligger strax invid E18 i Bro och all information om fältet och vilka regler som gäller hittar ni här. Vi har inte värst många regler, men säkerheten är viktig. Modellflygplan och modellhelikoptrar kan ställa till allvarliga skador om de hanteras vårdslöst. Av den anledningen är det ett krav att de som flyger i vår regi har ett försäkringsskydd. Det enklaste sättet att tillgodose detta är att vara medlem i Sveriges Modellflygförbund, förkortat SMFF. Då får man ett fullgott skydd samt tidningen Modellflygnytt som utkommer med sex nummer om året. Det innebär också att runt hälften av vår medlemsavgift överförs till SMFF.

Vanligvis flyger vi onsdagkvällar och lördagar, men titta gärna på vårt forum under tråden "Flygning .....". Där brukar vi skriva när vi är på väg ut till fältet, eller skickar ut en fråga om nån är sugen på att flyga. Forumet innehåller en gästdel så är det något ni undrar över så är det bara att skriva några rader.

Är du nybörjare eller vill ha hjälp ställer vi gärna upp och går igenom ditt flygplan eller helikopter. Provflyger om så behövs. Samt ger råd om utrustning och annat smått och gott som kan vara av värde att känna till.

Årsavgiften finner ni nedan. Plusgironumret är 4307815-3 och var god ange namn, personnummer, telefonnummer samt e-postadress.

Varmt välkommen!

Årskostnaden för medlemskap i BusyBee (som inkluderar SMFF's anslutningsavgift* 370:-) är:
1 Ålder t.o.m. 20 år, SMFFansluten via vår klubb 200 kr
2 Ålder t.o.m. 20 år, SMFFansluten via annan klubb 100 kr
3 Ålder fr.o.m. 21 år, SMFFansluten via vår klubb 850 kr
4 Ålder fr.o.m. 21 år, SMFFansluten via annan klubb 470 kr
5 Familj på samma adress, SMFFanslutna via vår klubb 850 kr
6 Ålder fr.o.m. 21 år, stödmedlem utan SMFFanslutning** 470 kr

Som SMFFansluten ingår tidningen Modellflygnytt

* I enlighet med SMFF's regelverk har vi infört att anslutning efter 1'a oktober även gäller för nästkommande år.

** Vi välkomnar alla seniorer som vill stödja vår klubb utan att vara aktiva flygare.
För dessa medlemmar finns inget krav på SMFF-anslutning (försäkringskravet bortfaller) och de kan därför för 270:- utnyttja den sjätte formen av medlemskap.
Tyvärr bortfaller då även tidningen Modellflygnytt. Att lösnummerköpa MFN ett år kostar 360:- Vilket från och med 2012 inte går att göra i vanliga butiker eftersom kostnaderna översteg inkomsterna, utan man får prenumerara direkt hos Sveriges Modellflygförbund, Box 750, 521 22 Falköping. telefon 0515 37155, e-post Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.