Sylvestervinnaren 2014 blev Björn Crantz som efter mycket skottande till slut fick upp sin Apprentice och därmed kunde knipa priset från Janne Jonssons delta vilken inte bryr sig om underlaget eftersom den kaststartas.

Björn var extra glad eftersom han dagen innan fått tillbaks sin första Apprentice som i höstas försvunnit i riktning mot Lejondalssjön och trots mycket eftersök aldrig återfanns.

Under mellandagarna hittades den av familjen som bebor Skinnartorpet vilket är beläget över 2 km från Norrboda.  Trots att modellen under tre månader i naturen bitvis blivit musföda är inte skadorna värre än att det går att reparera och det mesta ser ut att gå att återanvända.

En extra knorr på historien är att Björn parkerade sin bil alldeles vid den åker där modellen hittades när han försökte återfinna den strax efter den flugit bort. Han koncentrerade sig på skogspartiet mellan Norrboda och Skinnartorpet eftersom han inte trodde det lilla cellplastflygplanet flugit så långt alldeles av sig självt.